Excel Power BI training in Alkmaar

Westhaghe Training & Advies kan Excel Power BI trainingen bij u op locatie in Alkmaar verzorgen. Zoekt u een opleidingsinstituut met landelijke dekking én die bij u op kantoor in Noord-Holland de cursus kan verzorgen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In deze praktijkgerichte 1-daagse Power BI Excel training leert de cursist onder andere snel grote hoeveelheden data analyseren door gebruik te maken van Excel data modellen. Daarnaast worden gedurende de training gebruik gemaakt van data van verschillende externe gegevensbronnen die met Power Map, Power View en Power Pivot uitwisselbaar zijn. Door de praktijkgerichtheid van deze Power BI training worden theorie en technieken vervolgens geoefend, waardoor gegarandeerd is dat Power BI Excel gebruikt wordt op de manier die optimaal resultaat oplevert.

Business Intelligence (BI) bestaat uit de verzameling hulpprogramma’s en processen die mensen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 bevat diverse BI-mogelijkheden, waarmee u op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 nu een echte self service Power BI functionaliteit geworden. Binnen Excel 2013 en 2016 zit de BI functies standaard verwoven in de Office versies.

Power BI training bij u op locatie in Alkmaar, Heerhugowaard of Uitgeest

De inhoud van deze Power BI training kunt u geheel aan uw eigen wensen aanpassen waarbij u uw eigen bestanden kunt gebruiken tijdens de training. Op deze manier ervaart u optimaal rendement van de Power BI Excel training. Onderwerpen die centraal staan in de Power BI training zijn onder andere;

  • Quick Analysis
  • Power Pivot
  • Quick Explore
  • Power View
  • Power Map
  • DAX functies zoals Datum- en tijdfuncties, Filterfuncties (DAX) tabel, Logische functies (DAX) tabel
  • Data Analysis Expressions en de verschillende DAX functies zoals ABS Functie, FIXED Functie, FORMAT Functie, ALLEXCEPT functie

Deze Power BI Excel training is bestemd voor BI-consultants, analisten, power users, eindgebruikers, IT-professionals en geavanceerde Excel gebruikers die vertrouwd willen worden met de mogelijkheden die Power BI Excel biedt.

Voor een volledig overzicht van de training klik op de bovenstaande link. De cursist dient de vaardigheden van Excel 2013 Gevorderd training te beheersen. Indien deze gevorderden vaardigheden ontbreken, adviseren wij u om eerst de Excel 2013 gevorderde training te volgen. Kennis van relationele database theorieën is een pré.

Bel naar Westhaghe Training & Advies 020 – 3080 466
Mailen naar Westhaghe Training & Advies info@westhaghe.com